Mijn naam is Nancy van Schijndel,  geboren in 1972 te Heeswijk-Dinther dit ligt in Brabant.  In 2001 ben ik samen met mijn partner Henry verhuisd naar Musselkanaal, provincie Groningen. Wij wonen daar met onze 2 kinderen Diede en Matijn plus onze beestenbende.

Naast honden zijn paarden een hobby van mij en mijn partner.  Wij fokken springpaarden.   Toen ik met mijn Cane Corso kruising naar de hondenschool te Vlagtwedde ging, vroegen ze mij daar of het me niet leuk leek om instructeur te worden.  Ik? Ja jij,  je doet het zo leuk, of het nu goed of fout gaat. Niet lang hoeven nadenken en ja gezegd, mijn kynologisch instructeur diploma in september 2013 bij Academie Martin Gaus behaald. Door een cursus met onze hondenschool besmet geraakt met het Happy Tails virus en in april 2016 daar nog een kynologisch diploma behaald. O wat was het daar leuk  en wat zou het gaaf zijn om daar te werken, van je hobby je beroep maken. En sinds juni 2020 mag ik bij Happy Tails werken, o wat is dat gaaf, niet geheel mijn beroep, maar 1 dag is een begin.