In Geen categorie

Vuurwerk
Op donderdag 1 november geven we de theorieles behorende bij de workshop vuurwerkangst.
De workshop is vooral bedoeld om angst te voorkomen en om honden te leren omgaan met angst voor vuurwerk. Maar is uiteraard ook voor honden die al bang zijn voor vuurwerk.
Verder gaan we aan de slag met het coachen van eigenaren. Hoe begeleid je een hond die bang is. Wat kun je doen als je hond bang is voor vuurwerk. Hoe kun je angst voorkomen. Etc.
De workshop wordt gegeven door natuurgeneeskundig therapeut Marjolein Dankelman-Bongers van Praktijk Loco-Motion en kynologisch gedragstherapeut Karen Mulders. Aanvang: 18.30 uur.

Op donderdag 8 en 15 november geven we om 18.30 uur de twee praktijklessen behorende bij de vuurwerkworkshop. Deze praktijklessen worden gegeven door kynologisch gedragstherapeut Karen Mulders die veel ervaring heeft in het begeleiden bij angst voor vuurwerk. De kosten van de vuurwerktraining bedragen 75 euro voor een theorieles en 2 praktijklessen. Opgave via happytails@hetnet.nl.

Clickerworkshop
Op zaterdag 24 november geven we weer de onwijs leuke, leerzame workshop clickeren. Eerst een stukje theorie en daarna gaan we uitgebreid in de praktijk aan de slag met eigenaren en honden. We starten om half 10. De kosten voor de workshop bedragen 25 euro. Interesse? Mail happytails@hetnet.nl.

Gedragstesten Therapiehond
Op vrijdag 23 november hebben we weer een testdag voor mogelijke therapiehonden gepland. Komt je hond door de gedragstest, of heeft je hond voldoende potentie, dan krijg je een uitnodiging voor de Opleiding Therapiehond die Opleidingscentrum Happy Tails als sinds 2008 geeft.

Opleiding Therapiehond (dierondersteunende therapie en activiteit)
Op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019 geven we de eerstvolgende opleiding therapiehond. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze website https://www.happytails.nl/therapiehond/ of mail naar happytails@hetnet.nl.

Opleiding kynologisch instructeur
Begin november starten we weer! De onwijs leuke, interessante, leerzame en praktijkgerichte opleiding tot hondeninstructeur voor mensen die meer willen weten over hondengedrag, leerprincipes, coaching en die eventueel professioneel dit prachtige vak willen uitoefenen. Meer informatie op onze website https://www.happytails.nl/instructeursopleiding/.

Leave a Comment