In Geen categorie

Aussie Opvoeddag
Nog even de laatste mededelingen over de Aussie Opvoeddag op zondag 24 maart a.s.
Bij aankomst krijgt iedereen een badge met zijn/haar naam en de naam van de hond. Geef dan ook even aan of je wel / niet akkoord gaat met het maken / publiceren van foto’s van je hond en / of jou. Onze geweldige huisfotograaf Peter Voort komt het middaggedeelte om foto’s te maken van alle prachtige honden.
Kom je later? Zorg dan dat je je auto netjes parkeert, op de parkeerplaats of in de berm aan de kant van de hondenschool. Niet bij de buren in de voortuin of bij de garage parkeren s.v.p.
Verder verdelen we bij binnenkomst meteen in groepen voor het praktijkgedeelte ‘s ochtends.
Het praktijkgedeelte wordt gegeven door het enthousiaste en zeer ervaren instructeursteam van Happy Tails:
Gediplomeerd instructeurs Annemarie Ten Brinkee, Saskia Smit, Coco Lentfert en Ciska Voort de Jager. Ze worden bijgestaan door Mariska Oude Nijhuis (bijna afgestudeerd) en nog een aantal stagiaires van de opleiding.
Gediplomeerd kynologisch instructeurs en gedragstherapeuten en docenten opleidingen Gesien Broekhuijsen en Karen von Piekartz-Mulders worden bijgestaan door gediplomeerd instructeur en bijna afgestudeerd gedragstherapeut Ilse Edenburg en de dochter van Karen, Amy von Piekartz. Ook zij zullen praktijkles geven.
De theorie wordt gegeven door Karen Mulders, eigenaar van het Opleidingscentrum en de Hondenschool en tevens fokker en eigenaar van Aussies sinds 1999.
We gaan de groepen verdelen op leeftijd en gedrag van de honden en ervaring van de eigenaren.
Het weer belooft prima te worden. Trek goede schoenen aan, laagjes kleding en neem voldoende lekkere voertjes mee voor je hond. En eventueel een lekker bot of gevulde kong als de hond in de auto / bench blijft.
We sluiten de dag af met een spectaculaire dog frisbee show door een van de oudste en langst frisbeeënde Nederlanders Gesien Broekhuijsen (60 jaar) en de bekendste (Hollands Got Talent, Beestieboys, Hondentv) de 14-jarige Amy von Piekartz. Beide zijn Multi European en World finalists dog frisbee met hun Aussies. Amy was met haar 8 jaar de allerjongste deelneemster aan het EK (Italië) en WK (Florida) ooit en heeft zich sindsdien ieder jaar gekwalificeerd. En natuurlijk is ook de 10-jarige Lewis von Piekartz van de partij om een show weg te geven.
Super veel plezier allemaal en een hele leerzame dag toegewenst!

Leave a Comment