Nieuwe data!

11, 12 en 14 juli

Voor de mensen die reeds hun instructeursdiploma hebben organiseren we een 1- of 2-daagse bijscholing, afhankelijk van de behoefte. Mail ons even bij interesse.

De opleiding wordt gegeven door multi European en World cup finalist Karen Mulders, trainer van team Happy Tails. Karen is tevens docent aan de opleiding kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en therapiehond. Karen geeft sinds 1999 frisbeeles en is internationaal jurylid. Ze heeft vele EK’s en WK’s gejureerd. Ze is coach van meerdere EK en WK finalisten en geeft met ontzettend veel plezier dog frisbeeles aan meerdere dog frisbeegroepen. Karen heeft veel ervaring in het geven van training aan kinderen. Ze heeft gejureerd in heel Europa, China, Amerika en heeft workshops gegeven in diverse landen. Karen wordt ondersteund door haar dochter Amy von Piekartz, multi European en World Cup Finalist, tweemalig AWI European Series Winner. En door Natascha Grobben met EK- en WK- ervaring.

 

 

 

 

 

 

Opleiding voor frisbee-instructeur: om je diploma voor dog frisbee instructeur te halen is uiteraard een afgeronde opleiding tot kynologisch instructeur noodzakelijk. Iedereen kan echter de opleiding volgen. Na deelname ontvang je een certificaat van deelname wanneer je geen diploma kynologisch instructeur hebt. De opleiding bestaat uit:

3 dagen theorie en praktijk

Kosten: 550 euro.

Inhoud:

Gooitechnieken

Aanleertechnieken

Waar moet ik op letten

Motivatietraining

Beheersing

Rassen en aanleerproblemen

Rassen en bewegingsproblemen

Veiligheid

Opbouw show

Throw and catch

Begeleiding eigenaar

Begeleiding groep

Zelf lesgeven

Lestijden: 11 juli 13:00 uur – 22:00 ( Vanaf 20:45 sluit je bij de groepsfrisbeeles aan)  Op vrijdag en zondag van 09:30 tot 17:00

Indien je van ver komt, kan je gebruik maken van de prachtige B&B’s hier in de omgeving. Op zaterdag is er geen opleiding, maar mag je wel om 15:45 aansluiten bij onze frisbeegroep!

De opleiding is met hond, maar wanneer je geen geschikte hond hebt, hebben wij er genoeg!

Opgave via https://happytails.planwise.nl/nl/auth/login

13244123_795721147195094_3984644567745345493_o