Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Sanne Ooms en kynologisch instructeur bij Happy Tails sinds Juni 2020

Ik woon sinds April 2019 in het buitengebied van het prachtige Dalfsen met mijn partner Hans. We zijn sinds Juni 2011 samen, en na lang zeuren over een hond kwam daar dan Romeo. Mijn eerste eigen hond, een duits x oud duitse herder uit Juni 2016. Samen met hem ben ik begonnen met de lessen op de hondenschool. Hier kreeg ik steeds meer kennis over gedrag en genoot van het buiten zijn en samen werken. Ik vond het zo interessant, het begon toch echt te kriebelen. Na lang twijfelen heb ik besloten om te beginnen aan de opleiding tot Kynologisch instructeur. En wat een goede keuze! Mijn hond Romeo is vaak aanwezig tijdens de lessen. Ik zet hem in met andere honden of hij ligt op de tafel en wacht tot ik hem roep om samen oefeningen voor te doen en uit te leggen. Geweldig, zo samen aan het werk!

Ik geniet onwijs van mijn vak, en werk inmiddels full-time bij Happy Tails. Mijn vaste dagen dat ik les geef is maandag avond, dinsdag ochtend, woensdag avond en donderdag ochtend. Hiernaast vervul ik administratieve zaken zoals de mail, telefonie, planwise en doe ik aanvullend ook nog veel huisbezoeken en privélessen.  We doen dus van alles een beetje! Die afwisseling maakt het nog leuker.

Ik vind het belangrijk dat de mensen zich comfortabel voelen tijdens mijn lessen. Dat ze zich fijn en veilig voelen in een warme omgeving. Ik ben een instructeur die houdt van een lolletje en een grapje, maar waar nodig ook erg duidelijk kan zijn. Ik kan snel schakelen waardoor ik mijn lessen indien nodig snel kan aanpassen. U vraagt, wij draaien!