Belangrijk!

Parkeren kunt u op onze parkeerplaats; ingang aan de kant van het woonhuis en uitgang aan de andere kant. Parkeert u alstublieft zo, zodat andere cursisten ook nog kunnen parkeren. S.v.p. alle auto’s met de neus van de auto naar het weiland, drie auto’s achter elkaar en 6 naast elkaar. Ook bij de bosjes en naast de tuin kunnen auto’s geparkeerd worden.

Ons terrein is voor de veiligheid van de honden voorzien van sluizen; we verzoeken iedereen vriendelijk doch dringend het ene hek te sluiten voordat het andere hek open gaat en te zorgen dat de deur van de leshal gesloten is voordat het hek opengaat en vice versa!

Er mag niet in de berm geparkeerd worden!!! Parkeer s.v.p. op ons terrein. De politie controleert regelmatig en je krijgt een bekeuring van 60 euro bij fout parkeren. In principe is er voldoende parkeergelegenheid, alleen bij de overlap van de lessen is er ruimtegebrek. Aanwijzingen instructeurs en coronamaatregelen altijd volgen!

 

Onze hondenschool is gevestigd op een van de mooiste plekjes in Nederland, in de provincie Overijssel. Zo bereikt u ons:

Vanaf Ommen:
In Ommen de brug over de Vecht over richting Den Ham. Direct na de brug linksaf de Zeesserweg op. Deze weg helemaal volgen langs het spoor. Na ongeveer 6 kilometer rechtsaf het spoor over, de Nieuwe Hammerweg op; er staan hier bordjes van Camping De Vogelsang en Forellenkwekerij De Viskoeln. Weg helemaal volgen; deze gaat over in de Beerzerhaar. Hondenschool Happy Tails is gevestigd naast het garagebedrijf met het tankstation aan de rechterkant van de weg. De ingang van de hondenschool is tussen de twee witte schuren. We komen de cursisten halen, dus u kunt wachten op de parkeerplaats.

Vanaf Almelo / Vriezenveen / Wierden:
N36 volgen richting Hardenberg / de Witte Paal. Op de N36 neemt u de afslag Beerze (dezelfde afslag als Camping De Beerze Bulten). Pas op voor de flitspaal! Na de afslag neemt u meteen de eerste afslag naar links en daarna eerste weg rechts; u bent dan al op de Beerzerhaar. Deze weg volgt u een paar kilometer. Hondenschool Happy Tails is gevestigd naast het garagebedrijf met het tankstation aan de linkerkant van de weg. De ingang van de hondenschool is tussen de twee witte schuren. We komen de cursisten halen, dus u kunt wachten op de parkeerplaats.

Vanaf Hardenberg:
Hardenberg richting Mariënberg, N36 oversteken richting Beerze. Nadat u de N36 overgestoken bent, neemt u de eerste afslag naar links en de eerste weer rechts. U bent dan al op de Beerzerhaar. Deze weg volgt u een paar kilometer. Hondenschool Happy Tails is gevestigd naast het garagebedrijf met het tankstation aan de linkerkant van de weg. De ingang van de hondenschool is tussen de twee witte schuren. We komen de cursisten halen, dus u kunt wachten op de parkeerplaats.

Vanaf Emmen / Coevorden:
N34 richting Ommen. Na Hardenberg N36 richting Almelo, eerste afslag rechts. Pas op voor de flitspaal! Na de afslag meteen de eerste afslag naar links en de eerste weer rechts. U bent dan al op de Beerzerhaar. Deze rijdt u een paar kilometer op. Hondenschool Happy Tails is gevestigd naast het garagebedrijf met het tankstation aan de linkerkant van de weg. De ingang van de hondenschool is tussen de twee witte schuren. We komen de cursisten halen, dus u kunt wachten op de parkeerplaats.

De Beerzerhaar is een 60 kilometerweg en er wordt regelmatig gecontroleerd met de lasergun!