Ons rekeningnummer: NL 98 RABO 0154965200 ten name van Happy Tails, Beerzerveld.

Happy Tails in ingeschreven bij de KvK onder nummer 06082946

Prijzen:

Puppysocialisatiecursus: 10 praktijklessen van drie kwartier en een online theorieles van 3,5 uur incl. informatiepakketten in planwise € 135,00.

Prive puples kost 50 euro per half uur.

Basiscursus gehoorzaamheid: 10 praktijklessen van drie kwartier en een online theorieles van 3,5 uur incl. informatiepakketten € 135,00.

Wanneer u lest in een intensieve begeleidingsgroep / reactieve hondengroep betaalt u 135 euro voor 10 praktijklessen en een theorieles.

Lest u met meer dan 1 hond bij ons of volgt u meer dan 1 cursus, dan krijgt u 10 % korting op het totale cursusbedrag.

Behendigheidslessen kosten € 85,00 per kwartaal.

Frisbeelessen kosten € 75,00 per kwartaal.

Jacht- en speurcursus kost 115 euro voor 8 lessen.

Hulphondgroep kost 200 euro voor 10 lessen.

We willen mensen die thuis met hun hond tegen probleempjes aanlopen graag middels een huisbezoek helpen. Het gaat hier niet om gedragstherapie, maar om opvoedkundige hulp/tips in en om huis. Heel veel dingen kunnen we wel tijdens de praktijklessen op de hondenschool trainen, maar we hebben gemerkt dat het soms handig is als we even thuis komen. Dit huisbezoek kan aangevraagd worden tijdens de lessen, via de app of via de mail. Een van onze gediplomeerde instructeurs komt dan aan huis. De kosten hiervoor bedragen 75 euro voor drie kwartier huisbezoek + 0,19 cent per kilometer.

Alle workshops (dogdance, dog frisbee, connectietraining, clickeren voor beginners en gevorderden, speuren) kosten bij ons 50 euro voor een ochtend- of avondvullend programma. NB: opgave verplicht tot betaling; als je meer dan een week van tevoren afmeldt, ontvang je de helft van het workshopgeld retour. Als je minder dan een week van tevoren afmeld, kunnen we het workshopgeld niet retourneren. Bij annulering van de workshop van onze kant ontvang je het geld uiteraard retour!

Aanleren van de gentle leader inclusief een handout en gentle leader kost 25,00 euro per hond.

Privelessen kosten € 50,00 per half uur.

Intake-gesprekken/gedragstherapie: 1e sessie € 135,00 incl. uitwerking van de therapie, alle volgende praktijksessies € 50,00 per half uur.

Het cursusgeld dient online bij inschrijving betaald te worden.