Inschrijven voor onze cursus kan door eerst een online instroomles te volgen. Na de instroomles kunnen cursisten met hun hond doorstromen naar de puppy, basis of reactieve hondencursus. Je kan op onze hondenschool op elk moment starten. We werken niet met lineaire lessen en vinden het belangrijk dat mensen gelijk kunnen beginnen met lessen.  De instroomles volg je mét de hond en is echt een volledige les waarin we super belangrijke basis handelingen aanleren om het gedrag van je hond te begeleiden.

Je start met je puppy altijd in de puppycursus en met puber of volwassen hond áltijd eerst in de basis cursus. Gaat het goed, en zit die belangrijke basis erin kunnen wij de resterende lessen omzetten naar een ander niveau.

 

De instroomles schaf je aan onder het kopje strippenkaarten. Dit is een éénmalige strip die je vervolgen kunt inplannen via de kalender.

Daarna schaf je de cursus aan, die schaf je aan onder het kopje cursussen. Deze lessen worden automatisch voor 10 weken ( puppen 9 weken) ingepland.

 

Via onderstaande link kun je een account aanmaken, inloggen en je inschrijven voor de online instroomles, de cursussen, workshops en opleidingen.

https://happytails.planwise.nl/nl/auth/login