In Geen categorie
We hebben ze weer gepland: de super leerzame, praktijkgerichte workshops waar we veel werken aan begeleiding van Aussiegedrag, zoals najagen, trekken aan de lijn, veel blaffen, waken, onzekerheid, gevoeligheid voor geluiden, resource guarding (bezitsagressie), uitvallen, etc. Onze katten, pony’s en schapen worden ingezet, fietsers, joggers, brommer, zitmaaier, de quad; kortom veel praktijk en coaching! We geven de eigenaren een stuk inzicht in gedrag, niet alleen qua theorie maar ook in de praktijk. Het is fijn als je weet wat je kunt doen, maar het doen moet je leren en dat doen we door coaching tijdens de praktijk.
Vrijdag 25 augustus geven we deel 1 van de Aussie Opvoeddag. Wil je meedoen, geef je dan snel op want vol = vol! Aussies en kruising Aussies vanaf een week of 16 zijn van harte welkom (we houden uiteraard rekening met de leeftijd van de honden).

Zondag 27 augustus geven we Opvoeddag deel 2. In deel 2 herhalen we een deel van de praktijk van deel 1, we verdiepen, leren nieuwe tools aan voor de begeleiding van gedrag, we werken met de mensen aan leerprincipes, we gaan naar het bos om het geleerde in de praktijk te brengen. En in het middagdeel gaan we allemaal leuke aussiedingen doen, zoals trucjes aanleren en frisbee. Opvoeddag deel 2 kun je alleen volgen als je deel 1 hebt gevolgd of les hebt (gehad) bij Happy Tails.
We zitten hier in een super mooie omgeving met veel campings, hotels, B&B’s, fantastische restaurants en honden zijn bijna overal welkom. Prachtige wandelroutes en heel veel natuur. Dus een heerlijk weekendje weg kun je combineren met één of twee leerzame en leuke workshops met je hond😃🐾
Meer info over de workshops kun je vinden op https://www.happytails.nl/aussie-opvoeddag/ of mail naar happytails@hetnet.nl.

Leave a Comment