Sinds januari 2008 werkt Happy Tails samen met natuurgeneeskundig therapeut voor dieren Marjolein Dankelman-Bongers. Marjolein heeft haar praktijk in Ommen, maar kan desgewenst ook bij u thuis komen.

Marjolein heeft de opleiding natuurlijke geneeswijzen voor dieren gevolgd. Deze opleiding is zeer breed en omvat onder andere:

Bach bloesem therapie
Klassieke homeopathie
Aromatherapie
T-team (massage)
Bewegingsleer en massage
Energetisch bewustzijn
Voeding
Fytotherapie (kruiden)

Marjolein behandelt honden, katten en paarden. Ze biedt zowel ondersteuning met homeopathie en Bach bloesem voor gedragsproblemen bij dieren, maar vooral ook gezondheidsproblemen. Marjolein werkt holistisch, wat betekent dat ze naar het hele dier kijkt, waardoor de oorzaak van het probleem aangepakt wordt in plaats van alleen het probleem. Het dier moet/zal dus geheel in balans komen. Marjolein heeft inmiddels al een aantal honden bij ons op de hondenschool behandeld, met een heel mooi resultaat. Een leuke en zeer nuttige aanvulling op onze kennis van hondengedrag.

Mocht je een afspraak willen maken met Marjolein, kan dat via telefoonnummer 06-12636124 of via de e-mail info@praktijkloco-motion.nl. Meer informatie vindt je op haar website: www.praktijkloco-motion.nl