Privélessen
Sinds kort geven we op de woensdag avond om 18:00 privé lessen.
De privéles duurt ongeveer 3 kwartier en wordt gegeven door instructeur Sanne.
Loop jij tegen bepaalde punten aan met je hond, vindt je het prettig om net dat stukje extra coaching te krijgen of misschien heb je wel gewoon veel vragen? Alles is mogelijk tijdens een privéles.
We stellen de les af op de wensen van de eigenaar en werken samen naar een doel toe. Misschien merk je wel dat het lopen aan de lijn nog super lastig is, of vindt je het lastig om contact te krijgen met je hond in de prikkels, gaat het ontvangen van bezoek thuis soms wat moeizaam, of misschien heb je wel hele andere vragen of doelen met betrekking tot je hond!
De privé lessen zijn ter ondersteuning van onze reguliere lessen. We adviseren dan ook altijd om deze in combinatie te doen met de groepslessen. 🍀
Heb je hier interesse in en vindt je het fijn om die extra begeleiding te krijgen?
Inschrijven kan via Planwise. Onder het kopje strippenkaarten schaf je de strip privé les bij Happy Tails aan en plan je vervolgens in via de agenda. Als er bij inschrijven 1/1 staat is deze vol en kan je een ander moment inplannen. Komt de woensdag voor jou niet uit? Mail ons, en dan plannen we een andere dag.
De kosten voor een privéles bedraagt €45,-
Heb je toch liever dat we bij je thuis komen? Schaf dan de privéles aan huis aan en mail ons voor een afspraak via happytails@hetnet.nl
N.B deze privé lessen vallen niet onder gedragstherapie.