In Geen categorie
Onze mail is inmiddels ontploft door de vele aanvragen. Super leuk, Er is voldoende animo, dus we hebben een week voor jullie ingepland. Mocht de aanvraag nog groter zijn, zullen we dit in het najaar nogmaals gaan plannen!
We hebben 14 tot en met 18 augustus ingepland voor de 5 daagse gedragsbootcamp. Maximaal 12 honden🐾
De bootcamp bestaat uit 1 online instroomles, 7 gedragslessen (groepslessen) en een jacht-, agility-, of frisbeeles naar keuze. In totaal dus 8 (!) lessen in een week. Kosten bedragen in totaal 169,95 euro inclusief de instroomles.
De instroomles plan je zelf in, via de kalender vΓ³Γ³r de start van de bootcamp.
De instroomles wordt toegevoegd na betaling door Sanne. Deze kan je terug vinden in je strippenkaarten en vervolgens inplannen via de kalender.
De jacht, frisbee of agility les mogen met ons per mail worden ingepland. (happytails@hetnet.nl)
Frisbee donderdag 19:45 of zaterdag 15:30
Agility vrijdag 18:30 of 19:15 of 20:00
Jacht woensdag 19:00 of 20:00
Jacht donderdag 10:30 ( aansluitend gewoon les )
We zitten in een prachtige omgeving met veel campingmogelijkheden, B & B’s, hotels, etc. Kampeermogelijkheden: zeer veel hier in de buurt van grote tot kleine campings en allemaal hondvriendelijk. Chalets, hotels en B & B’s zijn o.a. te boeken via booking.com of via bedandbreakfast.nl.
In een week tijd kunnen we ontzettend veel vorderingen maken in het begeleiden van de eigenaar en de hond. We kunnen allerlei gedragsissues begeleiden, zoals angst, onzekerheid, uitvalgedrag, overmatig blaffen, najagen, trekken aan de lijn, niet hier willen komen, geen contact maken, redirectiegedrag (bijten in de riem of eigenaar), resource guarding (verdedigen van bronnen), of gewoon simpelweg je band versterken, etc.
We lessen eerst op de hondenschool (2 omheinde velden en een leshal), en indien mogelijk later in het bos, in het dorp, in de stad, etc.
Mee doen? Inschrijven kan vanaf nu via Planwise!
Eerst registreren en onder het kopje cursussen kan je de bootcamp aanschaffen.
Kom je vanuit BelgiΓ«? Dan kan je je wel registeren en mag je even mailen i.v.m. de betaling.
Hopelijk zien we jullie dan voor een geweldige bootcamp week!
Delen mag natuurlijk!

Leave a Comment