In Geen categorie

Op 12 juli en op 26 juli houden we een Aussie Opvoeddag voor mensen die voor het eerst willen komen met hun Aussie. Maximaal aantal deelnemende honden is 15 per dag.
Op 14 juli houden we een Vervolg Aussie Opvoeddag met vooral praktijk voor de mensen en Aussies die al eerder mee deden. Ook hiervoor is het maximum aantal deelnemende honden 15.
We starten ‘s morgens om 10 uur en de dag duurt tot ongeveer 5 uur.
Deze Aussie Opvoeddag is niet voor honden met gedragsproblemen; deze willen we graag in de workshop Reactieve Hond hebben die we o.a. op vrijdag 28 juni (vol) en op zondag 28 juli geven. Maar echt voor tips en tools qua opvoeding, handige en nuttige oefeningen voor eigenaren, een stuk theoretische kennis (communicatie, gedrag, met o.a. stress-signalen, alarmsignalen, kalmerende signalen, afstandsvergrotende en afstandsverkleinende signalen, herkenning van gezond of ongewenst spel, leerprincipes, etc.)
Het is belangrijk dat de hond even in de bench of in de auto kan blijven, zodat we de theorie en praktijk kunnen afwisselen en zo de honden ook voldoende rust tussendoor kunnen geven. Daarnaast zullen we de groepjes op leeftijd van de honden indelen.
Opgave kan via happytails@hetnet.nl. De leeftijd van de hond s.v.p. even vermelden. Tevens kun je in de mail vermelden waar je graag aan wilt werken.
De kosten bedragen 75 euro met hond en 40 euro zonder hond. Voor een 2e begeleider bedragen de kosten 25 euro. Koffie, thee, warme chocolademelk en lunch zijn inbegrepen. De Aussie Opvoeddag wordt gegeven bij Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails, Beerzerhaar 37 te Beerzerveld. Er zijn hier volop mogelijkheden om te overnachten in de buurt; we zitten in een van de mooiste omgevingen van Nederland. Dus mocht je een dag eerder willen komen en genieten van de prachtige omgeving, kunnen we altijd tips geven. Voor vragen of opgave kun je mailen naar happytails@hetnet.nl.

Leave a Comment