In Geen categorie
Aussie Opvoeddag
Zondag 24 September geven we een extra Aussie Opvoeddag deel 1.
Speciaal voor eigenaren met Australian shepherds en kruising Aussies organiseren wij de aussie opvoeddag. Wegens grote successen hebben we weer een nieuwe datum gepland. We geven een stuk inzicht in gedrag, we geven veel tips, adviezen en mooie oefeningen die we uiteraard in de praktijk gaan toepassen.
We gaan aan de slag met praktijk en theorie en tussendoor kunnen de honden in de benches uitrusten. In het middagdeel gaan we met de echte praktijk aan de slag, waarbij we gebruik maken van onze katten, pony’s, schapen, andere honden, mensen, fietsers, joggers, eventueel harde geluiden (uiteraard zeer gedoseerd aangeboden), brommer, mountainbiker, etc.
Lopen aan de lijn zonder trekken, beheersing, impulscontrole, binding met de eigenaar, uit prikkels kunnen halen, begrenzen, negeren, overal wordt aandacht aan besteed en in gecoacht. Onze katten, schapen, pony’s, fiets, mountainbike, rolstoel, brommer, quad, alles kan ingezet worden.
Opgave kan via https://happytails.planwise.nl/…/bae8f288-98b4-4bf3… , strip aanschaffen voor de Aussie Opvoeddag en vervolgens inplannen op de gewenste datum. Kom je er niet uit? Mail dan even met happytails@hetnet.nl.
Workshop reactieve hond 13 augustus 2023
Zondag 13 augustus geven wij de workshop Reactieve Hond, speciaal voor eigenaren met honden met gedragsproblemen. Deze workshop wordt gegeven door kynologisch gedragstherapeut Karen Mulders, die zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van eigenaren met reactieve honden. Ze wordt bijgestaan door haar ervaren en gepassioneerde team gediplomeerde kynologisch instructeurs.
Uitvallen, redirectiegedrag (bijv. bijten in de lijn of in de arm/het been van de eigenaar), snappen, bijten, najagen, veel blaffen, etc.
Allemaal gedrag waar we tijdens deze praktijkgerichte workshop aan zullen werken. We geven de eigenaren inzicht in het gedrag van hun hond, wisselen theorie (met videomateriaal en live hondengedrag) af met praktijk. Tijdens de praktijkles kunnen we de fiets, mountainbike, een step, brommer, quad, schapen, poezen, pony’s, etc. inzetten. Kortom een hele leerzame workshop waarin we in een dag tijd eigenaren op weg willen helpen in het begeleiden van hun reactieve hond.
Meedoen of meer info? Zie https://www.happytails.nl/workshop-reactieve-hond/ of mail naar happytails@hetnet.nl. De workshop wordt gegeven op onze fijne locatie in Beerzerveld, Overijssel.
NB: De strip voor zowel de aussie dag als de reactieve dag die je aanschaft bestaat uit 2 strippen. 1 online instroomles en de workshop zelf. De online instroomles volg je de week vóór de workshop en plan je in via de agenda op een instroomuur. De workshop schrijf je ook op dezelfde wijze in via de agenda.
Tijden instroomles:
Maandag 08:45
Dinsdag 18:00
Zaterdag 08:45

Leave a Comment