In Geen categorie
Aussie Opvoeddagen deel 1 en deel 2
Ze zijn weer gepland, de leuke, leerzame, praktijkgerichte workshops Aussie Opvoeddag deel 1 en deel 2.
Op zondag 26 maart geven we Aussie Opvoeddag deel 1. Hier zijn nog een paar plekken vrij.
Op vrijdag 19 mei geven we nogmaals Aussie Opvoeddag deel 1 (Hemelvaartsweekend).
Voordat je deze workshop volgt, volg je eerst een online instroomles. Deze plan je in de week voor de workshop. De belangrijke basisoefeningen voor stress regulatie, beheersing, contact en leren behandelen en oefenen we in de instroomles. Tijdens de workshop kunnen we dan veel werken in de praktijk, waarbij de oefeningen die we aanleren in de instroomles de basis vormen. Lopen aan de lijn zonder trekken, riemgebruik en gedrag begeleiden (blaffen, uitvallen, redirectie gedrag, najagen van auto’s, fietsers, mountainbikers, wielrenners, skateboards, katten, paarden, schapen, blaffen in huis, onzekerheid richting mensen en/of honden, etc.), zijn de rode draad voor de workshop.
Aussie Opvoeddag deel 2 op zondag 21 mei
Tijdens deze super leuke workshop gaan we het aangeleerde in deel 1 in het ochtenddeel herhalen en verder uitbreiden. In het middagdeel gaan we hondensporten (frisbee en / of behendigheid), balans en coordinatie, tricks & trucs aanleren, afhankelijk van de behoeftes van de eigenaren en Aussies. We houden uiteraard rekening met de leeftijd van de honden.
Aussie Opvoeddag deel 2 is voor alle Aussies en eigenaren die deel 1 al gevolgd hebben of reeds cursus volgen bij Happy Tails.
19 en 21 mei is het Hemelvaartsweekend; je kunt er eenvoudig een weekendje weg van maken in ons prachtige en hondvriendelijke Ommen, Overijssel. Er zijn hier veel leuke campings, hotels, B & B’s en vakantiehuisjes waar je kunt genieten van de mooie omgeving en een of twee super leuke workshopdagen met je hond kunt volgen. Meer weten? Mail naar happytails@hetnet.nl of geef je op via onze website, https://www.happytails.nl/aussie-opvoeddag/

Leave a Comment