In Geen categorie

We vragen jullie nog even vriendelijk maar heel dringend een keer aandacht voor onze coronamaatregelen: https://www.happytails.nl/extra-maatregelen-m-b-t-corona/ We hebben jullie ongelofelijk hard nodig qua naleving van onze maatregelen.

Sta je niet in planwise, dan kun je NIET komen. Alleen mensen die in planwise staan, mogen naar de hondenschool komen. Sta je er niet op, bel of app alsjeblieft niet, maar MAIL ons (happytails@hetnet.nl). Als we lesgeven kunnen we de telefoon niet aannemen, we krijgen gemiddeld 100 apps op een dag en Planwise wordt bijgewerkt vanaf de vaste computer, direct vanaf de mail naar Planwise. We houden anders geen overzicht. Als je niet kunt komen, ook s.v.p. mailen!

Wij willen openblijven voor jullie met alle extra inzet/kosten/uren van ons, maar we hebben jullie nodig om open te kunnen blijven. Handhaving komt regelmatig (terecht) controleren. Wanneer onze regels overtreden worden, worden daarmee ook de algemeen in Nederland geldende regels overtreden en kunnen we een megaboete krijgen of we moeten sluiten. Dus alsjeblieft lieve cursisten, houd je aan onze regels omtrent corona! We vinden het super vervelend om als politie-agent te moeten optreden, jullie weer de auto in te moeten sturen, steeds te moeten herhalen dat we 5 meter afstand hier hanteren. Onze regels zijn niet ingewikkeld, en zijn ervoor om er voor jullie en jullie honden te kunnen blijven! We verwachten van ALLE cursisten dat ze onze coronamaatregelen naleven, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we lessen kunnen blijven geven. De velden hebben afscheidingen, de instructeurs geven aan naar welk veld je samen met je hond kunt gaan. Maximaal twee cursisten per veld / tussenstuk en per instructeur is de max. We vliegen extra instructeurs in om jullie goed en verantwoord les te kunnen geven. Dus please…. leef de maatregelen na! Namens team Happy Tails super bedankt!

Leave a Comment