In Geen categorie
Thema
Thema in de pup- en puberlessen deze week is socialisatie en gewenning aan dieren. Onze katten, schapen en pony’s zullen in vrijwel alle pup- en pubergroepen meewerken met als hoofddoelen gewenning, voorkomen van najagen en de eigenaren te leren welke tools ze kunnen inzetten om gedrag te voorkomen of om te buigen naar gewenst gedrag.
 
Voorjaarsvakantie
Van maandag 17 februari tot en met zaterdag 22 februari zijn we voor het grootste gedeelte gesloten. Echter, vanwege de vele pups die we op les hebben willen we voor de pups een aantal lessen door laten gaan. Op maandag- en woensdagavond kwart voor 8 en op dinsdag- en donderdagochtend half 11 gaan de puplessen gewoon door.
 
Lessen op locatie voor de pups (keuzeles)
Aanstaande woensdag 12 februari en woensdag 26 februari geven we puples op locatie. Vrijdagavond 28 februari geven we bij voldoende animo nog een puples op locatie. Aanvang 7 uur. Opgave via happytails@hetnet.nl.
Les op locatie voor honden vanaf 5 maanden
Vrijdagavond 28 februari geven we bij voldoende animo een les op locatie voor jonge honden (keuzeles). Aanvang 8 uur. Maximaal 5 honden. Opgave via happytails@hetnet.nl.

Leave a Comment