In Geen categorie
We hebben een drukke week gehad. Woensdagavond hebben we de laatste praktijkles gegeven voor de mensen die de vuurwerk workshops gevolgd hebben. Drie workshops bestaande uit twee lesavonden met theorie en praktijk, zo’n 40 honden in totaal. Een grote verantwoordelijkheid, maar het is weer gelukt om onder fight, flight, freeze te blijven en de mensen advies en handvatten te geven hoe ze hun hond kunnen begeleiden wanneer er vuurwerk afgestoken wordt. We hebben een onwijs mooie nieuwe klassieke counter conditioning methode bedacht die bij de meeste honden geweldig werkt. Heel erg gaaf om te zien. Ook in alle gewone groepen besteden we deze week weer aandacht aan begeleiding met vuurwerk.
Het is ontzettend druk met consulten voor gedragstherapie. Zowel online als live. Deze week hadden we veel consulten i.v.m. vuurwerkangst, katten najagen, auto’s najagen en verlatingsangst. Helaas ook meerdere consulten in verband met bijtincidenten.
Van de week zijn de nieuwe jachtlessen weer gestart, zowel op de donderdagochtend als op de zaterdag middag. Op zaterdagmiddag is er nog plek (even mailen naar happytails@hetnet.nl).
Gisteren hebben we de kynologisch instructeurs in opleiding les gegeven. Dit keer de module rasgroepen met veel nieuw videomateriaal. Leuk!
Vandaag geven we nog een volle dag les, startend met behendigheid, dan de reactieve honden, de G & G, pubers, jacht, funles, gevorderden, pups en we sluiten de week af met dog frisbee😃
Fijn weekend allemaal!

Leave a Comment