In Geen categorie
Het nieuwe jaar is weer begonnen, dat betekent dat we weer fijn kunnen les geven op de hondenschool. Wij hopen dat jullie allen een fijne jaarwisseling hebben gehad en dat de honden die het moeilijk hebben gehad weer tijd krijgen om te herstellen. 🐶
 

Vanwege het slechte weer de afgelopen dagen lessen we deze week en komende week lekker binnen in onze leshallen. De velden zijn erg slecht en zeehondjes hebben we niet 🤭 We gaan veel werken aan gedrag en het herkennen van gedrag. Je eigen hond observeren is namelijk ontzettend interessant en heel erg leerzaam.
 
We merken dat veel hondeneigenaren het lastig vinden om gedrag te zien en hierop te schakelen. Op de hondenschool gaan de lessen geweldig, maar thuis wil het misschien nog niet heel erg lukken. Weten jullie dat wij ook aan huis komen? Best een eindje zelfs. We komen namelijk binnen een straal van 1,5 uur rijden rondom Happy Tails!
 
Heb je vragen of loop je ergens tegen aan en vindt je het fijn om hier thuis begeleiding in te krijgen? Mail ons op happytails@hetnet.nl en dan maken we samen een afspraak.
 
 
NB: Vanwege het regenachtige weer ligt er een grote plas op de parkeerplaats. Trek goede, waterdichte schoenen aan. Helaas kan er niet om de plas heen geparkeerd worden, omdat we anders de auto’s niet kwijt kunnen. Er kunnen 6 auto’s naast elkaar, en 3 rijen achter elkaar als iedereen goed doorrijdt en mooi aansluit.
Alvast bedankt voor de medewerking! 🙏

Leave a Comment