In Geen categorie

Onze Rozemarijn ten Brinke (16 jaar) en Amy von Piekartz (18 jaar) hebben afgelopen weekend meegedaan aan het Europees Kampioenschap Dog Frisbee, dit keer gehouden in Nederland. Als enige jonkies in een volwassen speelveld hebben de beide dames weer top gespeeld met hun honden. Rozemarijn werd met haar Australian shepherd Flirt 7e bij de freestyle only met een dropless ronde. Amy werd 8e in de overall met Ross, 7e met Hazel en 6e met Wish in een super sterk deelnemersveld. Ross wordt deze maand 11 jaar oud, een bewijs dat je prima topsport kunt bedrijven en het voor je hond heel veilig kunt houden, zodat je samen lang van topsport kunt genieten. Hazel en Wish zijn dochters van Ross en Flirt een halfzus van Ross. Ze zijn allemaal bij ons geboren.

Ik ben zo ontzettend trots op het samenspel van Rozemarijn en Amy met hun honden, hun loepzuivere worpen met hoge moeilijkheidsgraad, hun veilige spel en hun waanzinnig mooie shows. Een groot deel van frisbeeteam Happy Tails en familie was aanwezig om ze aan te moedigen.
Als klap op de vuurpijl had Amy zondag nog een trainingssessie met meervoudig Europees en wereldkampioen Adrian Stoica. Amy heeft weer veel geleerd van deze zeer gepassioneerde en meervoudig Europees en wereldkampioen. En nu… is Amy vertrokken naar Zuid-Spanje voor haar buitenlandstage. Ze loopt twee maanden stage bij Stichting Paard in Nood / Los Caballos de Luna in de buurt van Sevilla. Bij deze stichting vangen ze mishandelde en verwaarloosde paarden, ezels, honden en katten op.

Leave a Comment