In Geen categorie
Vrijdagavond 2 december geven we een extra vuurwerkworkshop. We starten om 18.30 en de workshop duurt tot ongeveer 21.00 / 21.30 uur.
Tijdens het theoriegedeelte (tot ongeveer 19.30 / 19.45 uur) blijven de honden in de auto / in de bench. Tijdens het praktijkgedeelte gaan we alle belangrijke therapiemethodes oefenen die je in kunt zetten in de vuurwerktijd. We behandelen veel mogelijkheden om je hond te begeleiden in deze voor veel honden hele lastige tijd en we coachen de eigenaren in het begeleiden van het gedrag.
Meedoen? Schrijf dan in via https://happytails.planwise.nl/nl/auth/login en vervolgens de strip Vuurwerkworkshop aanschaffen bij strippenkaarten. Kosten voor de workshop bedragen 59,95 euro. De workshop wordt gegeven door kynologisch gedragstherapeut Karen Mulders. Maximaal 12 honden, vol = vol.
NB: mensen die geen cursus bij ons volgen, dienen eerst de online instroomles te volgen voordat ze mee kunnen doen aan de vuurwerkworkshop. De online instroomles kan via planwise geregeld worden.

Leave a Comment