In Geen categorie
Zaterdagmorgen zijn we om half 4 opgestaan, honden uitgelaten, 10 honden in de Happy mobiel, bus verder ingepakt met tenten e.d. en om half 6 vertrokken naar Bremen. Daar vond de Stadtmusikanten Cup – 5th Anniversary plaats. Zaterdag speelden we een UFO major en zondag AWI, twee verschillende formats binnen de dog frisbee sport. Tijdens deze wedstrijden kunnen de deelnemers van de open klasse zich kwalificeren voor het EK & WK.

Niet alleen Amy & Lewis deden mee in Bremen; we hadden maar liefst 11 mede-teamleden mee en in totaal 21 honden van Happy Tails die meededen met de wedstrijden.
Zaterdag hadden we al een topdag met een aantal teamleden die in de prijzen vielen. Maar belangrijkste: iedereen had lol met hun hond en de honden plezier op het veld🥏❤️ Super mooi weer, erg gezellig samen en ontzettend knap gespeeld. Na afloop van de wedstrijd hebben we met z’n allen bij een restaurant heerlijk gegeten en daarna zijn we richting ons pension gereden, op 15 minuutjes afstand van de wedstrijdlocatie. Met z’n allen in 1 pension, de meeste honden mee naar binnen. Gezellig nog een wijntje samen gedronken, heel veel gelachen en toen naar bed. Zondagochtend ben ik om half 6 opgestaan, een plek opgezocht waar de honden even goed en relaxt uitgelaten konden worden. Daarna terug naar het pension, uitgecheckt en weer naar het wedstrijdveld voor dag 2, de AWI. Opnieuw heeft iedereen top gespeeld en genoten. Lewis & Bright in de top 10, Wish, Hazel en Ross gekwalificeerd, Joni en Flirt van Rozemarijn in de top 10 en Flirt gekwalificeerd. Deborah & Chess, Laura & Megan, Charel & Zizy in de prijzen bij de beginners. Ik ben zo trots😃. Op onze teamleden, op de honden. En op de vele nakomelingen van de Somethin ‘ Spicy kennel die dit weekend gespeeld hebben.
Maybel had haar frisbeedebuut. Puppy Blaze heeft zich fantastisch gedragen in zijn puppyren bij het wedstrijdveld.
Amy en Hazel wonnen de Bremercup throw & catch, ze mochten meerdere keren het podium op, zowel zaterdag als zondag. Zaterdag behaalden ze samen meerdere podiumplaatsen en behaalde Amy ook nog podiumplaatsen met Sky, de hond van Natascha. Zondag wonnen Amy en Hazel de freestyle only en werden ze 3e overall.
Wat was het een ongelofelijk gezellig, sportief, zonnig en leuk weekend❤️

Leave a Comment