In Geen categorie
We hebben hem weer gepland, de opleiding tot kynologisch instructeur. Vanaf 11 Oktober 2024, in 8 maanden tijd geven we met name op de vrijdagen deze ontzettend leuke, leerzame opleiding. Deze is fysiek, dus niet online. Dat betekent, dat we continu de vertaalslag kunnen maken van theorie naar praktijk.
Het vak kynologisch instructeur leer je vooral door praktijk. We werken veel met de honden (eigen en niet eigen), kijken veel naar gedrag en gaan het lesgeven regelmatig oefenen.
Onze focus ligt vooral op begeleiding bij opvoeding en gedrag van pups en pubers. Daarnaast besteden we aandacht aan begeleiding van reactieve honden. We besteden uitgebreid aandacht aan sociale huishond, gedrag en gehoorzaamheid oefeningen, en aan balans & coördinatie. En aan diverse mogelijkheden om je lessen uitdagend en leuk te houden. We bieden een stage mogelijkheid. Daarnaast is er de verplichting om minstens een Aussie Opvoeddag en reactieve hond workshop mee te kijken. Kortom: veel, heel veel praktijk! Meer weten? Bel, app of mail ons of neem een kijkje op onze website.

Leave a Comment