In Geen categorie

De afgelopen week hebben we een nieuw lestijdenprogramma gehanteerd. Het is niet ideaal, maar op deze manier kunnen we wel verantwoord en veilig iedereen lesgeven en voorlopig zullen we dat op deze manier even moeten hanteren. Het is niet anders… Als het goed is staat iedereen nu geregistreerd in Planwise; je kunt alleen maar komen lessen als je ingepland staat. Dus als je niet ingepland staat op het lesuur, kun je niet komen. Check planwise dus altijd voordat je komt lessen. En kom ALLEEN! Tenzij nadrukkelijk met Karen overlegd is en er een gegronde reden is.

Middels een strippenkaart kun je je lessen zelf inplannen. Echter, bijna alle cursisten hebben een cursus aangeschaft en dan kan alleen ik (Karen) voor jullie inplannen. We hebben een maximum van 5 per groep; als je ingepland staat, kun je komen. Sta je niet ingepland, of is de groep vol en heb je een strippenkaart, dan kun je helaas niet komen en kun je je ook niet inschrijven op Planwise. Planwise stopt automatisch bij 2 x 5 inschrijvingen. Kom je niet, geef dat alsjeblieft op tijd door per e-mail, zodat Karen het aan kan passen in Planwise.

Omdat we bij veel groepen geen kwartier pauze tussendoor hebben, is het parkeren even een uitdaging. We willen graag dat dit veilig gebeurt. Parkeer op onze parkeerplaats, niet in de berm of in de voortuin. Iedere drie kwartier zijn de instructeurs op de parkeerplaats en helpen met het begeleiden. Blijf in de auto conform ons coronaprotocol! We geven iedere cursist een seintje als je eruit kunt komen. Daarnaast zullen we ervoor zorgen, dat het parkeren van de auto’s zo veilig mogelijk gebeurt. De eerste groep parkeert 6 rijen naast elkaar, de tweede groep sluit erachter aan, als in een drive-through. Als de eerste groep vertrekt, kan de tweede groep die dan toch nog in de auto zit, eenvoudig naar voren rijden. Voor alle groepen erna geldt hetzelfde. Borden geven de in- en uitrijdrichting aan. Deze ALTIJD volgen, anders functioneert het parkeerplan niet meer. . Voorkom gevaarlijke situaties op de Beerzerhaar, voorkom blokkades op de parkeerplaats en rijd vlot door.

Probeer goed voorbereid de auto uit te komen, zodat we zo min mogelijk tijd verliezen bij het van en naar de parkeerplaats gaan en zo snel mogelijk kunnen starten met de les. Op de parkeerplaats zullen de instructeurs doorgeven naar welk veld je kunt gaan. Het kleine veld is het eerste veld bij de kapschuur, het grote veld bereik je via het kleine veld. We zorgen voor veilige in- en uitgangen, de instructeurs sturen hierin.

Neem s.v.p. iedere les een speeltje en een kleed mee, zodat we niets hoeven uit te delen. En houd 5 meter afstand van mede cursisten en de instructeurs! De instructeurs hebben hun ruimte achter de rood/witte afbakening. Cursisten zijn hierachter niet toegestaan.

Het is anti Happy Tails om zoveel regels te moeten hanteren, maar in deze tijden kunnen we helaas niet anders en vragen we ieders medewerking hierin. We vinden het echt heel erg vervelend als we steeds eenvoudige regels zoals in de auto blijven, afstand houden, etc. moeten herhalen. We willen graag datgene doen waar we goed in zijn, wat ongelofelijk belangrijk is: eigenaren helpen bij het socialiseren, opvoeden en begeleiden van gedrag van hun pup/puber/reactieve hond. Daar hebben we van jullie alle medewerking in deze coronacrisis bij nodig. Super bedankt alvast namens de instructeurs bij Happy Tails en jullie honden!

Leave a Comment