In Geen categorie
Hallo allemaal!
 
We zijn druk bezig met de planning voor de eerste paar weken in januari. De zaterdag is inmiddels bijna gereed.
 
We verzoeken alle cursisten die de komende weken tijdens de lockdown willen komen om in planwise eerst te controleren of je op de planning staat. Voorlopig mogen we 2 cursisten per instructeur, dus voor ons een giga opgave om dit goed in te plannen. En sta je niet in planwise, dan betekent dat je niet kunt/mag komen…. Heel vervelend, maar het is even niet anders. We doen ons uiterste best om de komende tijd iedereen naar wens in te delen.
 
Sta je er niet op en wil je wel komen, mail mij dan zo spoedig mogelijk met je naam, naam hond en normale lestijd (happytails@hetnet.nl).
 
Het is ontzettend veel werk om alles om te boeken en ik wil deze vakantie ook tijd met mijn gezin doorbrengen. De maandag en dinsdag pas ik vandaag/morgen nog aan, en dan gaan we komende maandag verder met de rest van de planning.
 
We plannen extra lessen op de zaterdagochtend, zaterdag laat in de middag, indien nodig de woensdagochtend en de vrijdag vanaf 10 uur. In diverse groepen hebben we teveel cursisten; als je zelf wilt verplaatsen hoor ik het graag!
 
Dank voor jullie begrip! En natuurlijk een hele fijne jaarwisseling en een super 2021 toegewenst!
 
Groetjes,
Karen Mulders

Leave a Comment