In Geen categorie

Vanaf zaterdag zullen we met diverse groepen lessen in Den Ham. Via Planwise sturen we mails naar de groepen waarvan we de les gaan verplaatsen naar Den Ham. Dat betekent dat de honden niet kunnen spelen voor de les. Zorg dat je een favoriet speeltje en iets superlekkers meeneemt als beloning. De verzamelplek geven we door via Planwise.

De vakantietijd komt eraan! Kinderen zijn vrij en mogen natuurlijk mee naar de hondenschool! Neem je kinderen mee, bespreek dan van tevoren even goed met ze wat ze wel en niet mogen doen met de honden. We hebben in Planwise een mooie poster over omgangsregels tussen kinderen en honden (met plaatjes) en we vinden het fijn als ouders ervoor zorgen dat de kinderen niet aan andere honden zitten zonder dat wij dat aansturen.

Via onze Facebookgroep Hondenschool Happy Tails kun je bij aankondigingen de theorieles bekijken. De groep is alleen voor cursisten van Happy Tails. Ben je nog geen lid, kun je een lidmaatschap aanvragen. De theorieles is een must als je een hond hebt! Dus heb je m nog niet bekeken, doen.

Ondanks dat de coronamaatregelen versoepeld zijn, willen we graag dat alle cursisten wachten in de auto. De instructeurs geven een seintje wanneer je uit de auto kunt komen. We willen dit gestructureerd laten verlopen, zodat we rustig onze presentielijsten kunnen afstrepen, we alle honden de ruimte kunnen geven en omdat er regelmatig nog auto’s verplaatst moeten worden.

We krijgen nog steeds veel apps over verplaatsen van lessen. Verplaatsen van lessen, doorgeven van vakanties, dus alles wat in Planwise aangepast moet worden graag via de mail!

We zijn in de vakantieperiode 1 weekje dicht, namelijk van 2 tot en met 7 augustus. Verder zijn we gewoon geopend volgens het normale schema (zie Planwise).

Met ingang van 1 juli is Sanne Ooms bij ons in dienst gekomen. Sanne heeft de opleiding kynologisch instructeur in september afgerond, loopt al een tijd mee op de hondenschool en gaf vooral les op de woensdagavond. Sanne zal o.a. meerdere lesuren van Karen overnemen, zodat Karen zich meer kan richten op de opleidingen en af en toe vrije tijd heeft.

 

 

Leave a Comment