In Geen categorie

Kind & Hond

We gaan de workshop Kind & Hond eens per twee maanden op de woensdagmiddag organiseren. De kosten bedragen 25 euro per hond/gezin en de duur van de workshop is van 15.00 tot 17.00 uur, inclusief ranja en spekjes. De geplande data zijn voorlopig: 24 november, 19 januari en 23 maart. Opgave via onze website; via https://www.happytails.nl/inschrijven/ kun je een strip aanschaffen voor deze workshop. Doel van de workshop is de band en de communicatie tussen het kind/de kinderen en de hond te versterken.

 

Workshop Vuurwerk

Op vrijdag 19 november van 19.00 – 22.00 uur geeft Kynologisch Gedragstherapeut Karen Mulders samen met natuurgeneeskundig therapeut Marjolein Dankelman van Praktijk Loco-Motion een workshop vuurwerk. We starten met een stuk theorie over waarom honden bang zijn voor vuurwerk, wat je er aan kunt doen, therapiemethodes en natuurgeneeskunde. En uiteraard gaan we zeer voorzichtig en met de correcte therapiemethodes in de praktijk met de eigenaren en honden aan de slag. Doel is mensen handvatten te geven hoe ze hun hond in de vuurwerktijd kunnen begeleiden. Opgave via onze website en een strip aanschaffen voor de Workshop Vuurwerk! De kosten bedragen 50 euro.

 

Aussie Opvoeddag

We hebben weer meerdere dagen gepland voor de gave workshop Aussie Opvoeddag! Deze dagen worden georganiseerd voor eigenaren met een Australian shepherd. We geven inzicht in het gedrag van het ras, hoe kun je met de opvoeding van de hond aan de slag, hoe kun je het gedrag van de Australian shepherd begeleiden. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Meedoen? Dan kun je je opgeven via https://www.happytails.nl/inschrijven/en een strip aanschaffen voor deze eendaagse workshop. Data zijn woensdag 22 december, vrijdag 7 januari, vrijdag 15 april, vrijdag 10 juni en vrijdag 12 augustus. De kosten bedragen 150 euro per hond met maximaal 2 personen per hond.

 

Workshop Reactieve Hond

Voor eigenaren met honden met uitvalgedrag naar mensen, kinderen, honden, katten, fietsers, joggers, etc., trekken aan de lijn, onrust, angst, onzekerheid, agressie, gevoeligheid, bezitsagressie, overmatig blaffen, najagen, etc. etc. organiseren we de gave workshop Reactieve Hond. Praktijk en theorie wisselen elkaar af en met alles wat we hebben op de hondenschool (katten, paarden, schapen, fiets, grasmaaier, quad, skateboard, step, rollator, etc.) en daar gaan we in de praktijk mee aan de slag. Doel is handvatten te geven om het gedrag van je hond in goede banen te leiden. Opgave via https://www.happytails.nl/inschrijven/ en een strip aanschaffen voor de workshop Reactieve Hond. Data zijn 21 januari, 25 maart en 26 augustus 2022. De kosten bedragen 150 euro per hond met maximaal 2 personen per hond.

Leave a Comment