In Geen categorie
π‘Ύπ’π’“π’Œπ’”π’‰π’π’‘π’”, π’˜π’π’“π’Œπ’”π’‰π’π’‘π’” 𝒆𝒏 π’π’π’ˆ 𝒆𝒆𝒏𝒔 π’˜π’π’“π’Œπ’”π’‰π’π’‘π’”!
De afgelopen weken hebben we met enige regelmaat de workshop voor reactieve honden gegeven. Naast de reactieve hondenworkshop en de aussie opvoeddagen geven we ook nog andere workshops, super leuk en leerzaam!
We hebben er dus weer een aantal gepland voor jullie, doen jullie mee?
Voor alle workshops geldt, registeren via Planwise, bij strippenkaarten de juiste workshop aanschaffen en inplannen in de agenda.
π‘²π’Šπ’π’… 𝒆𝒏 𝒉𝒐𝒏𝒅
Woensdag 10 augustus van 09:30 tot 11:30 geven we de leuke kind & hond workshop. De kosten bedragen 25 euro per hond/gezin inclusief ranja, lekkers, een goodybag Γ©n natuurlijk een certificaat.
Het doel van de workshop is de band en de communicatie tussen het kind/de kinderen en de hond te versterken. Volg je geen les bij Happy Tails? Dan is een online instroomles een vereiste voor je met de kind en hond workshop start.
π‘Ήπ’†π’‚π’„π’•π’Šπ’†π’—π’† 𝒉𝒐𝒏𝒅
Op vrijdag 7 Oktober geven we weer een workshop reactieve hond.
Heb je een hond die bijvoorbeeld uitvalt aan de lijn, die onzeker is, die veel trekt aan de lijn, veel blaft, najaagt, moeite heeft met stepjes, skateboards, mountainbikers, wielrenners, auto’s, katten, schapen, andere honden, kinderen, snel overprikkeld is, etc. etc. dan ben je in deze workshop aan het goede adres! Met een hele groep mensen en honden die tegen dezelfde issues aan lopen ga je een dag lang aan de slag onder begeleiding van kynologisch instructeur en gedragstherapeut Karen Mulders. Uiteraard krijg je een stuk theorie, maar vooral veel praktijk. Opgave kan via onderstaande link! Maximaal 12 honden, dus vol = vol. Voor vragen kun je mailen naar happytails@hetnet.nl. Meenemen van gezinsleden geen probleem.
π‘½π’–π’–π’“π’˜π’†π’“π’Œ π’˜π’π’“π’Œπ’”π’‰π’π’‘ 𝒅𝒆𝒆𝒍 𝟏 𝒆𝒏 𝟐
Vrijdag 28 Oktober en vrijdag 4 November geven we de vuurwerk workshop. De workshop wordt gegeven door Kynologisch Gedragstherapeut Karen Mulders. We starten met een stuk theorie over waarom honden bang zijn voor vuurwerk, wat je er aan kunt doen, therapiemethodes en natuurgeneeskunde. En uiteraard gaan we zeer voorzichtig en met de correcte therapiemethodes in de praktijk met de eigenaren en honden aan de slag. Doel is mensen handvatten te geven hoe ze hun hond in de vuurwerktijd kunnen begeleiden. Opgave via onze website en een strip aanschaffen voor de Workshop Vuurwerk deel 1 en 2 en in plannen in de agenda. De kosten bedragen €59,95 euro. De workshop is 28 Oktober van 18:30 tot 21.00. Deel 2 op 4 november van 18:30 tot 19:30. Volg je geen les bij Happy Tails? Dan is een online instroomles een vereiste voordat je met de workshop start.
π‘¨π’–π’”π’”π’Šπ’† π’π’‘π’—π’π’†π’…π’…π’‚π’ˆ 𝒅𝒆𝒆𝒍 𝟐
Op zondag 2 oktober geven we de onwijs leuke, praktijkgerichte, leerzame workshop Aussie Opvoeddag deel 2. Een vervolg op deel 1, met een klein stukje herhaling en uitbreiding van deel 1. Dus beheersing, contact, lopen aan de lijn zonder trekken met afleiding van alles wat wielen heeft, onze katten, pony’s en schapen, etc. Spelgedrag tussen honden onderling gaan we filmen en evalueren. We werken aan hetgeen waar mensen in het dagelijks leven tegenaan lopen. En we gaan natuurlijk leuke dingen doen! Trucjes aanleren, frisbee, balans en coΓΆrdinatie, verzoekjes van de deelnemers🀩. Er is nog plek! Opgave via de website! strippenkaart aanschaffen en inplannen in de agenda.
We starten om 9.30 en de workshop duurt tot ongeveer 17:00.

Leave a Comment