In Geen categorie
Beste cursist/cursiste/cursisten,
In de Herfstvakantie zijn we deels gesloten; van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober zijn we dicht. De lessen worden uiteraard doorgeschoven.
Voorlopig kunnen we geen theorielessen geven. We adviseren echter iedereen wel de theorieles te bekijken. Onderwerpen als gedrag, communicatie, leerprincipes, belangrijke periodes, spelgedrag, etc. worden behandeld in de theorieles. Deze kun je vinden op onze Facebookgroep Hondenschool Happy Tails. Als je een lidmaatschapsverzoek indient kun je bij de theorieles. Bij het kopje aankondigingen staan alle filmpjes. Het is ontzettend belangrijk dat je het gedrag van de hond leert “lezen”. Op die manier kun je veel beter communiceren met je hond en begrijp je meer over het gedrag.
Op deze Facebookgroep staan ook de meeste filmpjes van de oefeningen die we aanleren in de pup- en pubergroepen/basiscursus. Verder staan er meerdere gedragsfilmpjes op de groep. De Facebookgroep is alleen voor cursisten van Happy Tails! Lidmaatschapsverzoeken worden uiteraard gecontroleerd aan de hand van ons cursistenbestand.
We vragen jullie medewerking betreffende onze Coronamaatregelen en de meest recente maatregelen van het RIVM. Wij zijn verplicht om deze maatregelen te hanteren. Daarnaast is het voor de kwetsbare cursisten van belang dat iedereen rekening houdt met hun. Kom zoveel mogelijk alleen en zorg ervoor dat er voldoende afstand gewaarborgd wordt. Neem je eigen speeltje mee. Desinfecteermiddelen zijn beschikbaar.
De afgelopen 7 maanden waren “gekke” maanden voor ons als hondenschool. We hebben er een zo goed mogelijke en veilige mouw aan gepast. We hebben momenteel zo’n 25 % meer cursisten als normaal. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het betekent ook dat we her en der grote groepen hebben. Met een beleid dat je lessen mag inhalen op een ander tijdstip betekent dit dat sommige groepen af en toe behoorlijk groot zijn. We hebben extra lesuren gecreëerd en kunnen, indien noodzakelijk, nog een dagdeel extra open. Geef simpelweg aan bij Karen als je liever in een kleinere groep wilt lessen. Via happytails@hetnet.nl is Karen goed te bereiken.
De theorieles is nu online en vervalt als 10e les. Als 10e les willen we terug naar ons oorspronkelijke lesprogramma. Daarbij hebben cursisten van de puppy- en pubercursus een keuzeles:
• Een “gewone” les op de hondenschool
• 15 minuten privéles op afspraak
• Een bosles
• Een stadsles in het centrum van Ommen of Den Ham
• Een les bij het Hertenkamp in Ommen
De boslessen en stadslessen worden ruim van tevoren gepland en daar dient voor ingeschreven te worden. Het inschrijfformulier is te vinden zijn op de website van Happy Tails onder het kopje Inschrijfformulieren. Maximaal aantal honden op deze lessen is 6. Vol = vol. Inschrijven kan op https://www.happytails.nl/inschrijfformulier-extra-les…/
Deze lessen zijn te vinden op de agenda van www.happytails.nl.
Voor vragen en opmerkingen zijn we goed te bereiken via happytails@hetnet.nl of via WhatsApp 0654967844.
Met vriendelijke groeten,
Team Happy Tails
Karen Mulders
Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails

Leave a Comment