In Geen categorie

Het lijkt nog een hele tijd weg, maar het is nog maar 18 weekjes voor Kerst en Oud en Nieuw🙃
In november beginnen ze vaak al met knallen, dus een goed begin is het halve werk en voorkomen is beter dan genezen😀. En is het kwaad al geschied, dan is het fijn als we tijdig training/therapie in kunnen zetten. Vandaar onze jaarlijks gegeven vuurwerkworkshop. Met een stuk theorie over angst/trauma, voorkomen van angst/trauma, begeleiding van angst/trauma, oefeningen en therapiemethodes die je in kunt zetten en natuurlijk praktijk!

De vuurwerkworkshop wordt in twee delen gegeven. Op vrijdagavond 28 oktober het eerste deel en op vrijdagavond 4 november het tweede deel. In deel 1 geven we theorie en praktijk, in deel 2 alleen praktijk. Uiteraard zorgen we ervoor dat we het “vuurwerk” zeer gedoseerd aanbieden en dat honden niet bang worden. We geven megaveel tips en fijne oefeningen en we coachen de eigenaren.
De workshop wordt gegeven door kynologisch gedragstherapeut Karen Mulders en vindt plaats bij Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails. De kosten voor de workshop bedragen 59,95 euro. Inschrijven kan via https://www.happytails.nl/inschrijven/.
We hebben ruimte voor maximaal 12 honden.

Leave a Comment